אסקרול בגריל
אסקרול בגריל דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 149 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. אם יש לך גבינה, escarole, רוטב סלט חווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . , אנו ממליצים לנסות גם : סלמון בגריל עם סלט שומר הדרים ואסקרולה בגריל, בשר בקר בגריל טנדרלוין & אסקרול, ו פולנטה בגריל עם שרימפס ואסקרול.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
לשטוף ולייבש היטב את ראשי escarole, לקצץ את קצות השורש וכל פרוע, עלים רפויים מהחלק העליון של ראשי escarole, משאיר את הראשים ללא פגע. לפצל את הראשים לחצי לאורכו, מברשת את הצד לחתוך של כל חצי עם כ 1/2 כף שמן זית כתית.
מפזרים את ראשי פיצול עם מלח ופלפל.
גריל עם צדדים חתוכים על הגריל שחומם מראש עד escarole הוא נבול והחל חום, כ 3 דקות.
מפזרים כל ראש אסקרול בגריל עם כ 1/2 כף של גבינה כחולה ו 1/2 כף של רוטב החווה.