קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

אסקרול חם וסלט פטריות

אסקרול חם וסלט פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Escarole חם סלט פטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטריות, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואסקרול חם, סלט אסקרול חם עם אפונה שלג ונקניקיות, ו סלט פטריות חם.

הוראות

1
מניחים את escarole בקערה גדולה, לא מגיבה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הפטריות, שום, שאלוט, ותימין ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות השחמה ומכרז, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את הפטריות לקערה עם escarole.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אסקרולאסקרול
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את החומץ למחבת. מערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך על הסלט. לזרוק את כל החומרים יחד, מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'