אפונה-Prosciutto מק וגבינה
אפונה-Prosciutto מק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1058 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך חלב, לחסום גבינת צ'דר חדה, פסטה rotini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פסטה ואפונה על פי הוראות החבילה.
לבשל פרושוטו, פנצ ' טה, או בייקון במחבת משומנת קלות עד פריך.
בינתיים, להמס חמאה בסיר גדול על חום בינוני. בהדרגה לטאטא קמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב הבא 3 מרכיבים; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
מערבבים בהדרגה גבינת צ ' דר, ערבוב עד גבינה מותכת ורוטב הוא חלק. מערבבים פסטה חמה מבושלת, אפונה, פרושוטו.