אפונה הצמד סוכר מוקפץ עם נקניק סיני
אם יש לך שיני שום, שרי יבש בינוני, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אפונה הצמד סוכר מוקפץ עם נקניק סיני, מערבבים אפונה הצמד סוכר מטוגן עם עוף, ו מתכון ברווז מוקפץ (עם אפונה הצמד סוכר & אספרגוס) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד רוטב סויה, שרי, קורנפלור, סוכר ומלח.
מחממים מחבת ווק או מחבת כבדה עמוקה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן נקניק מוקפץ 2 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר לשומן שנותר בווק ומערבבים ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים אפונה ומטגנים מוקפץ 1 דקה. להחזיר נקניק לווק, ולאחר מכן להוסיף מים ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד אפונה הם פריך במכרז, 1 עד 2 דקות.
מערבבים רוטב שוב ולהוסיף אפונה יחד עם בצל ירוק. להרתיח, ערבוב, עד רוטב מעובה כבר לא מעונן, על 2 דקות. מתבלים עם פלפל.