אפונה ופרמזן וונטון רביולי
שעועית ופרמזן וונטון רביולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא נענע, חמאה, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: שלוש גבינות וונטון רביולי, רביולי אגוז וונטון, ו מרק רביולי קפוא.
הוראות
מבשלים אפונה במים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 3 עד 4 דקות.
מסננים וקרירים, ואז פירה במעבד מזון. מערבבים גבינה, נענע, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
שים כפית מעוגלת מילוי במרכז עטיפה. מברשת קלה קצה של עטיפה עם מים, ואז מניחים עטיפה שנייה על גבי חותם, לחיצה על כל אוויר לכוד. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי, שמירה על רביולי מכוסה כמו שאתה עובד.
מרתיחים רביולי ב 2 קבוצות בסיר פסטה של מים רותחים מומלחים עד במכרז, 2 עד 3 דקות לכל אצווה, הסרת עם כפית מחוררת.
טפטוף עם חמאה ומפזרים גבינה ופלפל.