אפונה מפוצלת מתובלת
אפונה מפוצלת פיקנטי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 91 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך אפונה, בצל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: ארהר דאל {אפונים מפוצלים צהובים / טובר דאל} עם טמפרינג חריף, פיצול אפונה וזנבות חזיר, ו כבש פרסי עם אפונה מפוצלת.
הוראות
בסיר 3 ליטר, מחממים מים ואפונה לרתיחה. מרתיחים חשפו 2 דקות; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים על 25 דקות או עד אפונה הם מכרז אבל לא רגשני; ניקוז.
במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים gingerroot, מלח, כורכום, כמון ובצל בחמאה כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא רך. מערבבים באפונה עד מצופה באופן שווה.