, המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 267 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך אפונה שחורה עיניים, להדביק ג'ינג'ר, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אפונה שחורה ומרק כרוב., אפונה שחורה ונזיד כרוב., ו סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ.
הוראות
1
שלב את האפונה שחורת עיניים, 5 כוסות מים, 1 כף. ג ' ינג ' ר, 1 כף. שום, ו 1/2 כפית. מלח בסיר לחץ או בסיר גדול. לבישול בלחץ, לאטום את התנור ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 10 דקות; ואז לאפשר את הלחץ לרדת באופן טבעי במשך 10 דקות לפני שחרור הלחץ. לבישול רגיל, השתמש 6 כוסות מים. מכסים ומבשלים עד אפונה במכרז (60-90 דקות), הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
2
מסננים את האפונה המבושלת, שומר 1 כוס של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
חום 2 כפות מים בסיר בגודל בינוני שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את 2 כפיות שורש ג ' ינג ' ר קצוץ 2 שיני שום. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את האפונה מנוקזת, 1/3 כוס של נוזל הבישול שלהם, 1 כף. רוטב סויה (או תמרי), ופלפל אדום לפי הטעם. מבשלים חשפו במשך 20-30 דקות, כפי שאתה מכין את כרוב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תמרי
כרוב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1
מחממים מחבת עמוקה ולא דביקה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים מעט מים במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיף את פלפל אדום ושום ומבשלים עוד דקה. מערבבים את הכרוב ו 1/4 כוס מים במהירות לכסות. קיטור עד כרוב הוא רך אבל עדיין ירוק בהיר, 3-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרוב
4
הסר מהחום ומערבבים ברוטב הסויה (תמרי).
מרכיבים שתצטרך
תמרי
5
מניחים מנה של אורז לתוך כל קערה. מסדרים את האפונה שחורת העיניים בצד אחד של האורז והכרוב בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מגישים עם רוטב חריף, כגון Sriracha או רוטב Gochuchang בתווים להלן.