אפונים שחורות עיניים וכופתאות קמח תירס
מתכונים דומים: סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, צדפות מקורנמל וסלט אפונה שחור עיניים עם חלפיניו, ו שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; דק קוצצים.
הסר 1 כף טיפות מחבת; להפריש. הגבר את החום לגובה בינוני.
להוסיף 1 בצל כוס כדי שאריות במחבת; לטפטף 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מניה, 1 1/2 כוסות מים, מלח, פלפל, ואפונה למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום, ומבשלים 35 דקות או עד אפונה במכרז, ערבוב מדי פעם.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, בצל ירוק, קמח תירס וסודה לשתייה, ערבוב עם מקצף.
חותכים חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים בייקון, שמורים 1 כפות טפטוף, ו buttermilk; מערבבים עד הבצק לח.
עם ידיים לחות, בעדינות לחלק את התערובת לתוך 12 חלקים שווים. ירידה כופתאות, 1 בכל פעם, למחבת; לכסות ולבשל 8 דקות או עד כופתאות נעשים, ערבוב מדי פעם.
מגישים עם רוטב חריף, אם תרצה.