עוף אלגנטי אתנה
עוף אלגנטי אתנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, שאלוט, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו עוף אתנה, עוף הלימון של אתנה מטגן, ו קוקטייל העלמה המתובל ופרויקט אתנה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הביצים והחלב. לזרות את חזה עוף בקמח, ולאחר מכן לשטוף את הביצה. מחפר בפיסטוקים.
מטגנים קלות עוף ב -2 כפות חמאה או מרגרינה על אש בינונית עד להשחמה קלה.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.
כשהבשר כמעט נגמר ממיסים בסיר 2 כפות חמאה או מרגרינה.
מוסיפים שמנת, יין לבן, ציר עוף וסירופ רימונים. מבשלים כמה דקות.
מניחים עוף על צלחות, ויוצקים רוטב אתנה מעל.