אפייה צמחונית איטלקית
המתכון איטלקי Veggie לאפות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 58 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לך פטרוזיליה, פלפל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. מתכונים דומים: איטלקי" המבורגר צמחוני " לאפות, תערובת צמחונית איטלקית, ו סלט ירקות איטלקי.
הוראות
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד למכרז. מערבבים בחציל; לבשל 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות, קישואים ופלפלים; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מערבבים עגבניות; מביאים לרתיחה. מבשלים על חום בינוני-נמוך 15 דקות. או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת ירקות לתוך 2-qt. תבשיל ריסס עם ספריי בישול; העליון עם גבינה. כיסוי.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto