אפיית אספרגוס
אפיית אספרגוס יכול להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 261 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם מלח, חלב, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 40% . נסו את אפיית עוף ואספרגוס , אפיית פילו אספרגוס ואספרגוס ואספרגוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אספרגוס במים רותחים עד שהוא כמעט רך; מסננים ומניחים בצד. בסיר קטן ממיסים חמאה.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל; מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבעבעת. מוסיפים חלב בהדרגה; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך.
מניחים מחצית מהאספרגוס בתבנית משומנת 1-1/2-Qt. צלחת אפייה. מעל חצי מהרוטב הלבן, הביצים, הפימיינטוס והגבינה. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 30-35 דקות.