אפיית בקר תירס
אופי בקר תירס הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 2 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -28 גרם חלבון , 41 גרם שומן ובסך הכל 648 קלוריות . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם עגבניות, מלח, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . נסו לאפות לחם בקר תירס , מחבת צ'יפס בקר-תירס גבינה , ואפיית תירס ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים במחבת גדולה את בשר הבקר, הבצל, הסלרי והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל דקה אחת יותר; לנקז. מערבבים פנימה את האורז, העגבנייה, מיץ הלימון, המלח והפלפל החריף; חום דרך. מערבבים פנימה מיונז.
כפית לשניים 15 אונקיות. כלי אפייה מצופים בתרסיס בישול.
מפזרים שבבי תירס מרוסקים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 13-15 דקות או עד שהם מתחממים.