אפיית ברוקולי עגבניות
אפיית ברוקולי עגבניות נמשכת כ-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-3 גרם שומן. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אפיית ברוקולי ראב ועגבניות מיובשות, אפיית ברוקולי ואפיית ברוקולי.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות האריזה; מסננים ומניחים בצד. בסיר מטגנים בצל ושום בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את הברוקולי, העגבניות, הפטרוזיליה, החמין, המלח, האורגנו והבזיליקום; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 3 דקות. מערבבים מקרוני ו-3/4 כוס גבינה.
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 20 דקות או עד שהם מתחממים. לגלות; מפזרים את שאר הגבינה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.