אפיית לחם: כיכר קוצנית
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח לחם, תפוחי אדמה מיידיים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו אפיית לחם: לחם שיבולת שועל, אפיית לחם: שלושה ענפים קלועים לתוך כיכר אחת, ו כתום אתה קוצני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, סוכר, שמרים, ו 1 כוס קמח בקערה של מערבל לעמוד שלך.
מערבבים היטב ומניחים בצד במשך 20 דקות.
מוסיפים את שאר הקמח, את הפירה המיידי ואת המלח. ללוש עם הוו הבצק עד שהוא חלק וגמיש
מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד לקבלת השמן. טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף עם שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל, כ 40 דקות.
קמח את פני השטח של העבודות שלך, מחממים את התנור ל 375 מעלות, ומייפים גיליון אפייה עם נייר קלף. אם אתה רוצה קרום פריך, לשים מחבת חסינת תנור עם מים חמים על המדף התחתון של התנור. זה ייצור את האדים שאתה צריך כדי פריך את הקרום.
מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לשניים. טופס כל חצי לתוך יומן על 13 אינץ ' ארוך.
מניחים את היומנים על תבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהככרות הוכפלו, בערך 20 דקות.
עם זוג מספריים חד, החל בקצה אחד של הבצק, לבצע חתכים סדרה בבצק בזווית של 45 מעלות לפחות 3/4 של הדרך דרך הבצק.
כפי שאתה עושה כל חתך, להעביר את חתיכות לחתוך לצד אחד ולאחר מכן את השני, לסירוגין ...
... עד שתגיע עד לקצה השני של הבצק.
אופים את הכיכרות ב 375 מעלות עד השחמה יפה, על 25 דקות.
תן לככרות הלחם להתקרר לחלוטין על מדף.