קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה

אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 175 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קמח סולת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, אפיית לחם: לחם לבן אירי שלם, ו אפיית לחם: לחם שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את המים, סוכר, שמרים, סולת, וקמח חיטה מלאה לבן בקערה של מערבל דוכן שלך. מערבבים לשלב ולהניח בצד במשך 20 דקות. זה יהיה מאוד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה לבןקמח מחיטה מלאה לבן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את קמח הלחם ולשים עם הוו הבצק עד שהבצק חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מוסיפים את החמאה והמלח וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים במלואם. יוצרים את כיכר לתוך כדור, טפטוף עם קצת שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסים את הקערה ומניחים בצד עד שהבצק הוכפל בגודל, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את התנור ל-350 מעלות וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. כאשר הבצק הוכפל, להסיר אותו מהקערה וליצור אותו בעדינות לתוך יומן על 10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים אותו על המחבת מוכנה, בצד התפר למטה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לעשות 3 חתכים אלכסוניים על גבי כיכר ואופים ב 350 מעלות עד חום זהוב, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן כיכר להתקרר לחלוטין על מדף לפני חיתוך.