אפיית לחם: לחם לבן אירי שלם
אפיית לחם המתכון: לחם לבן אירי שלם יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 3 שעות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 177 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי תפוחי אדמה, מלח, שמרים מיידייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, ו אפיית לחם: לחמניות מתוקות בשחור לבן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, שמרים, וסוכר בקערה של מערבל לעמוד שלך.
בואו לעמוד עד שהוא מתחיל לקבל קצף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את קמח מלא פתיתי תפוחי אדמה. מערבבים לשלב ולהניח בצד עוד 5 דקות.
מוסיפים את קמח הלחם והביצה, ולשים עם וו הבצק עד שהבצק חלק (למעט חתיכות חיטה מלאה) וגמיש.
מוסיפים את שמן הזית והמלח וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים במלואם.
להסיר את הבצק מהקערה וליצור לכדור.
טפטוף קצת שמן זית לתוך קערה ומניחים את הבצק בקערה. להפוך את הבצק כדי מעיל אותו באופן שווה בשמן, ואז לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד לעלות עד הוכפל, כ 75 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות ומפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה.
הסר את הבצק מהקערה, טופס לתוך כיכר, ומניח אותו בצד התפר למטה על המחבת מוכן. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שמכפילים את גודלם, כ-35 דקות.
כאשר הבצק הוכפל, לחתוך את כיכר לפי הצורך, ואופים ב 350 מעלות עד להשחמה יפה, כ -35 דקות.
תן כיכר להתקרר לחלוטין על מדף לפני חיתוך.