אפיית לחם: לחם מטבל צ'יפס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו מטבל צ'יפס, מים פושרים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה מ רציני אוכל יש 28 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, ו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב מים, סוכר, שמרים, ועל 1/3 של הקמח. מערבבים לשלב ולהניח בצד במשך 30 דקות עד מבעבע.
מוסיפים חצי מהקמח הנותר ולשים עם וו הבצק עד מבריק וגמיש, כ -5 דקות.
מוסיפים את הקמח הנותר, הטבילה והמלח. ללוש עם וו בצק עד משולב לחלוטין הבצק הוא אלסטי, כ 3 דקות.
טופס בצק לכדור, לטפטף עם קצת שמן זית כדי לכסות אותו, ולחזור לקערה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות עד הוכפל, כ 1 שעה.
מחממים תנור ל 177° ומפזרים קמח תירס על תבנית אפייה. משטח עבודת קמח קל. כאשר הבצק הוכפל, להעביר אותו לעבוד משטח טופס לתוך הצורה המועדפת. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
כאשר הוא עלה, להסיר פלסטיק, לוכסן לפי הצורך ואופים ב 350 מעלות עד השחמה ועשה, כ 40 דקות. מגניב לגמרי על מתלה לפני חיתוך.