אפיית לחם: לחמניות מתוקות
אפיית לחם: לחמניות מתוקות עשויות להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה מ רציני אוכל יש 23 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, שמרים מיידיים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אפיית לחם: לחמניות בטטה, אפיית לחם: לחמניות מייפל ובטטה, ו אפיית לחם: לחמניות חמאה מהירות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החלב, שמרים, 1 כף סוכר, ועל 1/3 שליש הקמח בקערה של מערבל דוכן שלך. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד קצף, כ -10 דקות.
מוסיפים שליש נוסף מהקמח ולשים עם הוו הבצק עד שהתערובת נעשית גמישה וחדה. זה יהיה בלגן רטוב מאוד, gloppy, אבל אתה תראה את פיתוח גלוטן.
מוסיפים את מרכיבי הבצק הנותרים וממשיכים ללוש עד שכולם משולבים והבצק חלק וגמיש. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות עד זוגות, כ -90 דקות.
קו 8 אינץ 'או 9 אינץ' מרובע אפייה מחבת עם נייר קלף, מכסה את החלק התחתון, להאריך את שני הצדדים, להסרת קל של הלחמניות. מחממים את התנור ל 350 ° F. מחלקים את הבצק לתשעה חלקים שווים, ומגלגלים כל אחד לכדור ומניחים אותם בתבנית האפייה בשלוש שורות של שלוש. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל, כ 45 דקות. בינתיים, לשלב את החומרים לציפוי בקערה קטנה. מחית אותם יחד עם מזלג עד התערובת דומה חול רטוב.
כאשר הלחמניות עלו, מפזרים את הציפוי על הלחמניות. אם הלחמניות לא נוגעות, יהיה לך קצת ציפוי על החלק התחתון של הלחמניות אחרי שהם אופים, אבל זה בסדר. נסה להשיג את רוב זה על גבי הלחמניות, עם זאת.
אופים את הלחמניות ב 177° עד שהם משחימים יפה, על 30 דקות.
הסר אותם מהמחבת, לקלף את הקלף מלמטה, ולתת להם להתקרר, לפחות קצת. הציפוי הוא קצת לעיס כאשר הוא עדיין חם, אבל לאחר הקירור הוא מתפורר מאוד.