אפיית לחם: מאפינס ריבה
אפיית לחם: מאפינס ריבה הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 172 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, וניל, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפיית לחם: מאפינס אנגלית שאור, אפיית לחם: מאפינס תירס וצ'דר, ו אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות ולרסס 12 קופסאות מאפין בגודל סטנדרטי עם תרסיס אפייה, או קו אותם עם מצעים נייר.
מערבבים את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
בקערה נפרדת, לשלב את החלב, שמן צמחי, וניל, ביצה, ודבש.
להקציף לשלב, לוודא הדבש הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים את החומרים הרטובים לייבש ומערבבים מספיק כדי לשלב. זה יהיה גבשושי.
להוסיף את הריבה, ולקפל את התערובת כמה פעמים כדי להפיץ אותו, אבל להשאיר את התערובת פסים. חלק את התערובת באופן שווה לתוך קופסאות מאפין.
אופים ב 375 מעלות עד המאפינס הם השחמה על גבי קיסם מוכנס במרכז המאפינס יוצא נקי, על 20 דקות.
הסר את המאפינס מן המחבת להתקרר לחלוטין על מתלה.