אפיית העוף והפסטה של פונטינה נמשכת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 540 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם שיני שום, פטריות, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 83% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Pastan e Fagioli (פסטן ושעועית) , אפיית עוף וירקות , ואפיית קייל עוף .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
2
בינתיים מחממים 3 כפיות שמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
3
להוסיף עוף בקבוצות; מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
4
מוציאים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
באותה מחבת, מוסיפים פטריות לשמן הנותר; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה 3-5 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים מרק, מרק, 1 כוס גבינה, אורגנו ופלפל.