אפיית עוף ופסטה פונטינה
אפיית העוף והפסטה של פונטינה נמשכת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 540 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם שיני שום, פטריות, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 83% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Pastan e Fagioli (פסטן ושעועית) , אפיית עוף וירקות , ואפיית קייל עוף .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה לאל-דנטה.
בינתיים מחממים 3 כפיות שמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף עוף בקבוצות; מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
באותה מחבת, מוסיפים פטריות לשמן הנותר; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה 3-5 דקות או עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים מרק, מרק, 1 כוס גבינה, אורגנו ופלפל.
מוסיפים תרד ועגבניות; להחזיר את העוף למחבת.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת המרק ומערבבים לאיחוד. מחלקים בין שני תבניות אפייה משומנות בגודל 8 אינץ'.
אופים, מכוסה, 15-20 דקות או עד שחומם.