אפיית העוף והפסטה של פונטינה נמשכת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 540 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם שיני שום, פטריות, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 83% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Pastan e Fagioli (פסטן ושעועית) , אפיית עוף וירקות , ואפיית קייל עוף .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
2
בינתיים מחממים 3 כפיות שמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
3
להוסיף עוף בקבוצות; מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
4
מוציאים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
באותה מחבת, מוסיפים פטריות לשמן הנותר; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה 3-5 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים מרק, מרק, 1 כוס גבינה, אורגנו ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
7
מוסיפים תרד ועגבניות; להחזיר את העוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת המרק ומערבבים לאיחוד. מחלקים בין שני תבניות אפייה משומנות בגודל 8 אינץ'.