קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

אפיית עוף ופסטה פונטינה

אפיית עוף ופסטה פונטינה
אפיית העוף והפסטה של פונטינה נמשכת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 540 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם שיני שום, פטריות, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 83% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Pastan e Fagioli (פסטן ושעועית) , אפיית עוף וירקות , ואפיית קייל עוף .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
2
בינתיים מחממים 3 כפיות שמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלתחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
3
להוסיף עוף בקבוצות; מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מוציאים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
באותה מחבת, מוסיפים פטריות לשמן הנותר; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה 3-5 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים מרק, מרק, 1 כוס גבינה, אורגנו ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
מוסיפים תרד ועגבניות; להחזיר את העוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת המרק ומערבבים לאיחוד. מחלקים בין שני תבניות אפייה משומנות בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
9
מפזרים את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
10
אופים, מכוסה, 15-20 דקות או עד שחומם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®