אפיית פסטה אנצ'ילדה
המתכון אנצ'ילדה פסטה לאפות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 453 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, עוף, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. וזה טוב. נסו Enchilada פסטה לאפות, Enchilada פסטה לאפות, ו מאכלי ים אנצ'ילדה פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל צהוב ופלפלים; מבשלים 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתערובת תיבול ועגבניות; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מוסיפים עוף, שעועית וחצי כל אחד הבצל הירוק כוסברה; לערבב היטב.
מוסיפים לתערובת העוף; מערבבים קלות.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'; למעלה עם גבינה.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד תערובת פסטה מחומם דרך גבינה מותכת.
מפזרים בצל ירוק שנותר וכוסברה.