קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית תפוחי אדמה בצל פריך

אפיית תפוחי אדמה בצל פריך
אופה תפוחי אדמה בצל פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. לך לחנות ותביא חמאה, בצלים מטוגנים, תירס קרנל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אפיית תפוחי אדמה בצל פריך, אופה בטטה פריך, ו אופה תפוחי אדמה שוויצרי בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. ספריי 1 1/2-צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, חלב חום, מים וחמאה לרתיחה. מערבבים תפוחי אדמה רק עד לחלח; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים עם מזלג עד חלקה. מערבבים תירס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כפית חצי תערובת תפוחי אדמה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
מפזרים 1/2 כל גבינה ובצל. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה; מפזרים גבינה ובצל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
אופים 10 עד 15 דקות או עד גבינה מותכת בצל הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)