אפרסק-Habanero רוטב צ'ילה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 3 מנות. לרוטב הזה יש 301 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, בצל, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורל פקאן מצופה אפרסק-רוטב צ'ילה Habanero, חומר חם: מנגו-אפרסק-רוטב ברביקיו Habanero עבור # CookoutWeek, ו צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו.
הוראות
1
להמס חמאה עם שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות. מערבבים במיץ צדפות, ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
תהליך תערובת אפרסק במעבד מזון או בלנדר עד גושי, לעצור כדי לגרד את הצדדים; מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים תערובת אפרסק בסיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים יחד קורנפלור ומים, ומערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת אפרסק. מביאים לרתיחה; להרתיח 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Avinyo קאווה Reserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.