קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק הפוך עוגה

אפרסק הפוך עוגה
עוגת אפרסק הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת בצד, אבקת אפייה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת אפרסק הפוכה, אפרסק הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז מחבת עוגה 8 אינץ', ואז בשורה אותו עם סיבוב קלף 8 אינץ', גם משומן.לקלף את האפרסקים. זה יכול להתבצע בקלות אם אתה מוחק את האפרסקים הראשונים. זה יהיה לשחרר את העור שלהם ואת המשימה היא לא כמעט מבולגן כמו שזה יהיה עם סכין.הכינו אמבט קרח בקערה גדולה מספיק לכל האפרסקים. עם סכין קילוף, קל להבקיע X על החלק התחתון של כל אפרסק. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה את האפרסקים לתוך המים במשך 1 עד 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האפרסקים לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר האפרסקים התקררו, העור צריך לקלף בקלות. פורסים כל אפרסק לשניים, מסירים את הבור וחותכים כל חצי לפלחי גודל מתאימים.הכן את התוספת. ממיסים את החמאה ואת הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים את התערובת, בעוד עדיין חם, על החלק התחתון של מחבת העוגה מרופדת. מסדרים את פרוסות האפרסק בתבנית מעגלית אטרקטיבית בכל רחבי תחתית המחבת. שים את זה בצד בזמן שאתה מכין את הבלילה.מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F. קרם חמאה וסוכר יחד עד אור וקרם. הכה בביצה אחד בכל פעם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים וניל וגרידת תפוזים. לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח יחד. להאט את המיקסר ולהוסיף לאט את הקמח לסירוגין עם 2 כף חלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים עד בשילוב.
5
מורחים את הבלילה על האפרסקים ואופים את העוגה במשך 50 דקות או עד חום זהוב, וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות. אם יש לו דבשת גדולה במיוחד במרכז לחתוך את זה עם סכין משונן. תקבל מצגת טובה יותר אם העוגה יושבת שטוחה ומוצקה. מניחים צלחת הגשה מעל החלק העליון של מחבת העוגה. באמצעות כפפות מטבח כי המחבת עדיין יהיה חם למדי, להפוך את caked במהירות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
תן לו לשבת ללא הפרעה עד שאתה בטוח שהוא הסיר את עצמו מהחלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את המחבת בזהירות לקלף את נייר הקלף. ייתכן שיהיה עליך להתאים מעט את האפרסקים כדי להפוך את המצגת יפה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים חם עם קצפת ממותק בקושי בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת