אפרסק וצ'ילי צ' אטני
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך סוכר חום, צ'ילי בגודל אגודל, אפרסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צ'ילי צ' אטני, מתוק אננס & צ'ילי chutney, ו עוף קוקוס עם צ'ילי משמש צ' אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומבשלים כמה דקות עד שמתחילים להתרכך.
מוסיפים את שאר החומרים, מגבירים את החום ומערבבים כדי לפזר את הסוכר. להפחית את החום ומבשל, נחשף, עד שרוב הנוזל התאדה והאפרסקים התרככו זה ייקח בערך 45 דקות. בינתיים, לעקר את הצנצנות שלך (ראה עצה, להלן).
להעביר את chutney לצנצנות, לאטום ולהשאיר להתקרר לפני האוכל. את chutney ניתן לאחסן במקום יבש קריר עד 1 שנה. לאחר הפתיחה, לשמור במקרר ולאכול בתוך 4 שבועות.