אפרסק-פטל-ריבת לבנדר
ריבת אפרסק-פטל-לבנדר עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו ניצני לבנדר קולינריים, פטל, אפרסקים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריבת אפרסק ריבס, ריבת לבנדר אפרסק, ו ריבת לבנדר אפרסק.
הוראות
שים ניצני לבנדר בקערה קטנה.
יוצקים 1/4 כוס מים רותחים על הניצנים ולתת תלול 10 דקות. מסננים את המים הריחניים לתוך קערה ומניחים בצד; להשליך ניצנים.
במחבת 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב אפרסקים, פטל, סוכר, ומיץ לימון. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל יש את העקביות של סירופ מייפל עבה, על 14 דקות. מערבבים במי לבנדר ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עוד 2 דקות, או עד שהתערובת מגיעה לעובי הרצוי (ראה הערות).
הסר ריבה מחום ולתת מגניב במשך 15 דקות. צמרמורת, מכוסה, לפחות 2 שעות לפני השימוש. ג ' אם שומר, מקורר, עד 4 שבועות.