אפרסק פריך קל אני
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . מתכונים דומים: אפרסק פריך קל, אפרסק פריך קל, ו אפרסק פריך קל אני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים אפרסקים משומרים לתוך תבנית אפייה 9x13 אינץ'; ודא מיצים לכסות אפרסקים, אם לא להוסיף כמות קטנה של מים רק כדי לכסות פירות.
מערבבים אפרסקים עם 1/2 כוס הסוכר ומפזרים קינמון לטעום לתערובת.
מפזרים תערובת עוגה יבשה באופן שווה על גבי תערובת אפרסק. לתקוע חורים לתוך תערובת עוגה כדי לאפשר מיץ דרך.
חותכים מקל של מרגרינה לטפיחות קטנות, הצבת באופן אקראי מעל.
מפזרים את שארית 1/2 כוס סוכר ואבק קל של קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד תערובת מיץ הוא מבעבע והחלק העליון של ציפוי תערובת העוגה הוא קרום וזהוב חום.