אפרסק קלוי נפוליאון
אפרסק קלוי נפוליאון הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 550 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו קורנפלור, בצק עלים, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו אפרסק נפוליאון עם עטיפות וונטון מסוכרות {ספר הבישול של החודש }, פטריות נפוליאון, ו עוגת יומן נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
הקציפו 1/2 כוס חלב, 1/3 כוס סוכר מגורען, המלח, החלמונים ועמילן התירס בקערה בינונית.
שלב את 1 1/2 כוסות החלב הנותרות ו 1/3 כוס סוכר מגורען עם זרעי הווניל והתרמיל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה נמוכה על אש בינונית. שופכים לאט את תערובת החלב החם לקערה עם תערובת החלמונים, תוך הקצפה מתמדת. מחזירים לתבנית ומביאים לרתיחה תוך הקצפה; מבשלים, מקציפים, עד להסמכה, 1 דקה נוספת.
מעבירים לקערה ומסירים את תרמיל הווניל.
הנח פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח לקרר עד קר, על 1 שעה, 30 דקות.
בינתיים צולים את האפרסקים: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
שלב את האפרסקים, הסוכר המגורר, מיץ הלימון וזרעי הווניל והתרמיל בקערה בינונית; לזרוק בעדינות לציפוי.
מעבירים לתבנית אפייה מסגרת ומורחים בשכבה אחת. צולים, זורקים פעם אחת, עד שהם רכים ומבריקים, בערך 30 דקות.
מבשלים את בצק העלים: מצפים נייר אפייה בתרסיס בישול. גלגלו את יריעות הבצק העלים על משטח מקומח בנדיבות וסדרו אותם כך שהם חופפים בכ -2 אינץ ' ליצירת 1 חתיכת מאפה גדולה. מקמחים מעט מערוך ומרדדים את הבצק למלבן בגודל 17 על 12 אינץ'. מעבירים בזהירות את הבצק לתבנית האפייה המוכנה ודוקרים הכל בעזרת מזלג.
אופים, דוקרים אותו שוב באמצע הדרך, עד להזהבה ופריכה, 25 עד 35 דקות.
מניחים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ואז מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לרוחב ל -3 חלקים שווים.
הניחו 1 חתיכת בצק עלים על מגש.
מורחים עם מחצית מקרם המאפה, ומעליהם מחצית מהאפרסקים הקלויים. חזור על הפעולה עם חתיכת בצק עלים נוספת ושאר קרם המאפה והאפרסקים, ושמור כמה פרוסות אפרסק לציפוי. למעלה עם חתיכת הנותרים של בצק עלים ואבק עם סוכר ממתקים. למעלה עם האפרסקים השמורים. פורסים בסכין משוננת.