קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק קלוי נפוליאון

אפרסק קלוי נפוליאון
אפרסק קלוי נפוליאון הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 550 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו קורנפלור, בצק עלים, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו אפרסק נפוליאון עם עטיפות וונטון מסוכרות {ספר הבישול של החודש }, פטריות נפוליאון, ו עוגת יומן נפוליאון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הקציפו 1/2 כוס חלב, 1/3 כוס סוכר מגורען, המלח, החלמונים ועמילן התירס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב את 1 1/2 כוסות החלב הנותרות ו 1/3 כוס סוכר מגורען עם זרעי הווניל והתרמיל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה נמוכה על אש בינונית. שופכים לאט את תערובת החלב החם לקערה עם תערובת החלמונים, תוך הקצפה מתמדת. מחזירים לתבנית ומביאים לרתיחה תוך הקצפה; מבשלים, מקציפים, עד להסמכה, 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים לקערה ומסירים את תרמיל הווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הנח פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח לקרר עד קר, על 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
בינתיים צולים את האפרסקים: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שלב את האפרסקים, הסוכר המגורר, מיץ הלימון וזרעי הווניל והתרמיל בקערה בינונית; לזרוק בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מעבירים לתבנית אפייה מסגרת ומורחים בשכבה אחת. צולים, זורקים פעם אחת, עד שהם רכים ומבריקים, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
תן מגניב.
9
מבשלים את בצק העלים: מצפים נייר אפייה בתרסיס בישול. גלגלו את יריעות הבצק העלים על משטח מקומח בנדיבות וסדרו אותם כך שהם חופפים בכ -2 אינץ ' ליצירת 1 חתיכת מאפה גדולה. מקמחים מעט מערוך ומרדדים את הבצק למלבן בגודל 17 על 12 אינץ'. מעבירים בזהירות את הבצק לתבנית האפייה המוכנה ודוקרים הכל בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
10
אופים, דוקרים אותו שוב באמצע הדרך, עד להזהבה ופריכה, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מניחים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ואז מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לרוחב ל -3 חלקים שווים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
הניחו 1 חתיכת בצק עלים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
2
מורחים עם מחצית מקרם המאפה, ומעליהם מחצית מהאפרסקים הקלויים. חזור על הפעולה עם חתיכת בצק עלים נוספת ושאר קרם המאפה והאפרסקים, ושמור כמה פרוסות אפרסק לציפוי. למעלה עם חתיכת הנותרים של בצק עלים ואבק עם סוכר ממתקים. למעלה עם האפרסקים השמורים. פורסים בסכין משוננת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרם מאפהקרם מאפה
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
צילום: יונהי קים