אפרסק קרום העליון ועוגת הל
אפרסק קרום העליון ו פאי הל הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קורנפלור, חמאה, קמח לכל מטרה unbleached, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אפרסק קרום העליון ו פאי הל, בריא וטעים: אפרסק קרום העליון ועוגת הל, ו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלחבעבד.
הוסף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד תערובת דומה מאוד coarsemeal.
להוסיף 3 כפות מי קרח; processusing על / כיבוי פונה עד לגושים לחים טופס, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית ifdough הוא יבש. להפוך את הבצק על משטח עבודה קלוללוש בקצרה justuntil הבצק מגיע יחד, 4 עד 5 סיבובים.שטחו את הבצק לדיסק; לעטוף בפלסטיםגיל לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. שמור צונן.
קו אפייה גדולה עם parchmentpaper.
מרדדים בצק על משטח flouredwork קל לסיבוב 13 אינץ'.
Transferdough עגול אפייה מוכנה sheetand chill 20 דקות. באמצעות 2 1/2-עד 3-לב בצורת לב או חותך עוגיות מסולסל, לגזור צורות מן הבצק, ריווח closetogethogether (להשאיר מגזרות על תבנית אפייה). Ifnecessary, להסיר שאריות בצק, reroll, ולחתוך צורות נוספות עבור סך של about2
צמרמורת על גיליון בעת הכנת מילוי.
מתלה מיקום במרכז ovenand preheat ל 204°.
מניחים פרוסות אפרסק בקערה בינונית.
מוסיפים סוכר, קורנפלור, מיץ לימון והל וזורקים למעיל.
העברת מילוי אפרסק 9 אינץ ' בקוטר glasspie צלחת. בזהירות לארגן מגזרות על גבי מילוי בעיגולים קונצנטריים חופפים מעט, החל בקצה ועובד לקראת מרכז, כיסוי מילוי לחלוטין.
מברשת קרום עםביצה מתוקה, ואז מפזרים סוכר גלם.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, אפרסונים הם במכרז, ומיצים מבעבעים בעוביםבקצוות, כ 45 דקות.
להעביר מתלה פייטו מגניב לפחות 30 דקות. Spoonwarm או פאי בטמפרטורת החדר לתוך קערות.
* נקרא גם turbinado או סוכר demerara; זמין ברוב הסופרמרקטים חנויות מזון atnatural.