קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

אפרסק ריבה קינמון

אפרסק ריבה קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבת קינמון אפרסק. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך קינמון, מיץ לימון בבקבוק, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ריבת אפרסק ריבס, אפרסק ועוגת קינמון קלויה עם סוכר קינמון # Bundtamonth, ו סירופ אפרסק קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיץ ומים כוס 1 בסיר רחב, כבד התחתון. בערך לקצוץ אפרסקים; להוסיף סיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אפרסקים רכים רק מתחיל להישבר, 10 עד 30 דקות, בהתאם בשלות. מעט למחוץ תערובת עם masher, משאיר כמה גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים סוכר וקינמון; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהסוכר נמס, בערך 2 דקות. להגדיל את החום גבוה לרתיחה במהירות, תוך ערבוב מתמיד, עד מעובה בשלב ג ' ל (ראה להלן), 20 עד 30 דקות. להוריד כל קצף מלמעלה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מצקת ריבה לתוך צנצנות חצי ליטר, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace. תהליך במשך 10 דקות באמצעות שיטת מים רותחים (ראה להלן).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1
כשהשימור פוגע בעקביות הג 'לי הקסומה, שניתן להפיץ, אבל לא לנזול, זה נחשב לשלב הג' ל. סטי ריבה ב 104°. השתמש מדחום ממתקים או רמזים חזותיים אלה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2
צפה בריבה בזמן שהיא מבשלת. בועות יגדל בגודל כמו שלב ג ' ל מתקרב.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
3
תרים קצת ריבה עם כף עץ ותטה אותה בחזרה לסיר. כאשר הוא בורח בטפטוף כי להתעבות לתוך גיליון שטוח לפני יורד מהכפית, זה סימן כי הריבה הגיעה לשלב הג ' ל.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לטפטף קצת ריבה חמה על צלחת קפואה. תן לזה דקה, ואז תלחץ עם האצבע. אם הריבה הקרירה מתקפלת כשאתם דוחפים אותה, הריבה שלכם הגיעה לשלב הג ' ל.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
1
אל תהיה מאוים: מקבל את החותם הנכון כדי לשמור על מזון טרי הוא קל כמו מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
שלב
3
שים את המתלה בסיר גדול. סדר צנצנות ריקות, צד פתוח למעלה, בשכבה אחת. (מסדרים שכבה מלאה, גם אם אתם מתכננים להשתמש רק כמה, כדי למנוע צנצנות להתהפך.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים מים קרים לסיר עד שיש לפחות 2 אינץ' של מים מעל החישוקים של הצנצנות. הגדר את הסיר על חום גבוה, לכסות אותו ולהביא מים לרתיחה. שים מכסים, צד לבן למטה, בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
שלב להכין מתכון כמונחה עד שלב המצקת (לשמור חם עד מוכן למקם צנצנות). להפחית את החום מתחת לסיר כך המים חמים אבל לא רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר צנצנת מים חמים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
שפוך את זה על המכסים בקערה. תניח את הצנצנת על מגבת מטבח נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
הסר 2 צנצנות יותר, לשפוך את המים בחזרה לתוך הסיר, ולהגדיר אותם על המגבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
שלב הכנס את המשפך לתוך הצנצנת הראשונה. בזהירות מצקת את האוכל החם לתוך המשפך, שמירה על headspace - - המרחק מהחלק העליון של התערובת לחלק העליון של הצנצנת-המצוין במתכון.
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
מצקתמצקת
10
שלב לסחוב כלי בועה בין התערובת לבין החלק הפנימי של הצנצנת כדי לשחרר כל בועות אוויר, הוספת יותר של התערובת במידת הצורך כדי להשיג את headspace הנכון. חזור עם מזון וצנצנות שנותרו.
11
שלב להשתמש מגבת מטבח נקי טבול במים חמים כדי לנקות בזהירות את השפה של כל צנצנת. השתמש מלקחיים רכים, מרים מכסה או האצבעות שלך כדי לאחזר מכסה מהקערה ולמרכז אותו על הצנצנת. בורג את הטבעת על הצנצנת עם קצות האצבעות שלך, דואג לעשות את זה חזק מספיק כדי להישאר מרוכז אבל לא כל כך חזק כי אתה לא תקבל חותם ואקום. חזור עד שתמלא את הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
שלב להשתמש מלקחיים שימורים כדי להוריד צנצנות מלאות לתוך מים חמים. הקפד צנצנות מכוסים על ידי 2 אינץ ' של מים. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה. התחל לספור את זמן העיבוד שלך כאשר המים רותחים. כאשר הזמן הוא למעלה, לכבות את החום, להסיר את מכסה הסיר ולאפשר לצנצנות לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר את הצנצנות על משטח מכוסה מגבת.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
תן מנוחה במשך 24 שעות. כדי לבדוק את החותמות, להסיר את הטבעות בעדינות לדחוף את המכסים. אם הם נשארים במקום, האוכל בטוח לאחסן עד שנה במקום קריר, חשוך. אם המכסים לא להישאר במקום, לקרר את הצנצנות ולאכול את התוכן בקרוב.