אפרסק ריבה קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבת קינמון אפרסק. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך קינמון, מיץ לימון בבקבוק, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ריבת אפרסק ריבס, אפרסק ועוגת קינמון קלויה עם סוכר קינמון # Bundtamonth, ו סירופ אפרסק קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ומים כוס 1 בסיר רחב, כבד התחתון. בערך לקצוץ אפרסקים; להוסיף סיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אפרסקים רכים רק מתחיל להישבר, 10 עד 30 דקות, בהתאם בשלות. מעט למחוץ תערובת עם masher, משאיר כמה גושים גדולים.
מוסיפים סוכר וקינמון; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהסוכר נמס, בערך 2 דקות. להגדיל את החום גבוה לרתיחה במהירות, תוך ערבוב מתמיד, עד מעובה בשלב ג ' ל (ראה להלן), 20 עד 30 דקות. להוריד כל קצף מלמעלה ולהשליך.
מצקת ריבה לתוך צנצנות חצי ליטר, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace. תהליך במשך 10 דקות באמצעות שיטת מים רותחים (ראה להלן).
כשהשימור פוגע בעקביות הג 'לי הקסומה, שניתן להפיץ, אבל לא לנזול, זה נחשב לשלב הג' ל. סטי ריבה ב 104°. השתמש מדחום ממתקים או רמזים חזותיים אלה.
צפה בריבה בזמן שהיא מבשלת. בועות יגדל בגודל כמו שלב ג ' ל מתקרב.
תרים קצת ריבה עם כף עץ ותטה אותה בחזרה לסיר. כאשר הוא בורח בטפטוף כי להתעבות לתוך גיליון שטוח לפני יורד מהכפית, זה סימן כי הריבה הגיעה לשלב הג ' ל.
לטפטף קצת ריבה חמה על צלחת קפואה. תן לזה דקה, ואז תלחץ עם האצבע. אם הריבה הקרירה מתקפלת כשאתם דוחפים אותה, הריבה שלכם הגיעה לשלב הג ' ל.
אל תהיה מאוים: מקבל את החותם הנכון כדי לשמור על מזון טרי הוא קל כמו מים רותחים.
שים את המתלה בסיר גדול. סדר צנצנות ריקות, צד פתוח למעלה, בשכבה אחת. (מסדרים שכבה מלאה, גם אם אתם מתכננים להשתמש רק כמה, כדי למנוע צנצנות להתהפך.)
מוסיפים מים קרים לסיר עד שיש לפחות 2 אינץ' של מים מעל החישוקים של הצנצנות. הגדר את הסיר על חום גבוה, לכסות אותו ולהביא מים לרתיחה. שים מכסים, צד לבן למטה, בקערה גדולה.
שלב להכין מתכון כמונחה עד שלב המצקת (לשמור חם עד מוכן למקם צנצנות). להפחית את החום מתחת לסיר כך המים חמים אבל לא רותחים.
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר צנצנת מים חמים מן הסיר.
שפוך את זה על המכסים בקערה. תניח את הצנצנת על מגבת מטבח נקייה.
הסר 2 צנצנות יותר, לשפוך את המים בחזרה לתוך הסיר, ולהגדיר אותם על המגבת.
שלב הכנס את המשפך לתוך הצנצנת הראשונה. בזהירות מצקת את האוכל החם לתוך המשפך, שמירה על headspace - - המרחק מהחלק העליון של התערובת לחלק העליון של הצנצנת-המצוין במתכון.
שלב לסחוב כלי בועה בין התערובת לבין החלק הפנימי של הצנצנת כדי לשחרר כל בועות אוויר, הוספת יותר של התערובת במידת הצורך כדי להשיג את headspace הנכון. חזור עם מזון וצנצנות שנותרו.
שלב להשתמש מגבת מטבח נקי טבול במים חמים כדי לנקות בזהירות את השפה של כל צנצנת. השתמש מלקחיים רכים, מרים מכסה או האצבעות שלך כדי לאחזר מכסה מהקערה ולמרכז אותו על הצנצנת. בורג את הטבעת על הצנצנת עם קצות האצבעות שלך, דואג לעשות את זה חזק מספיק כדי להישאר מרוכז אבל לא כל כך חזק כי אתה לא תקבל חותם ואקום. חזור עד שתמלא את הצנצנות.
שלב להשתמש מלקחיים שימורים כדי להוריד צנצנות מלאות לתוך מים חמים. הקפד צנצנות מכוסים על ידי 2 אינץ ' של מים. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה. התחל לספור את זמן העיבוד שלך כאשר המים רותחים. כאשר הזמן הוא למעלה, לכבות את החום, להסיר את מכסה הסיר ולאפשר לצנצנות לנוח במשך 5 דקות.
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר את הצנצנות על משטח מכוסה מגבת.
תן מנוחה במשך 24 שעות. כדי לבדוק את החותמות, להסיר את הטבעות בעדינות לדחוף את המכסים. אם הם נשארים במקום, האוכל בטוח לאחסן עד שנה במקום קריר, חשוך. אם המכסים לא להישאר במקום, לקרר את הצנצנות ולאכול את התוכן בקרוב.