אפרסקים בגריל עם פרושוטו ובלסמי
אפרסקים בגריל עם פרושוטו ובלסמי נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ בלסמי, דבש, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו אפרסקים עטופים בגריל פרושוטו עם זיגוג בלסמי אוכמניות, פרושוטו עם אפרסקים וחומץ בלסמי, ו אפרסקים בגריל עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את החומץ בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד סמיך וסירופ, מערבבים בדבש ומתבלים במלח ופלפל, אם משתמשים.
מברישים את חצאי האפרסק בשמן ומתבלים במלח ופלפל, אם משתמשים בהם.
מניחים על הגריל, לחתוך בצד למטה גריל עד חום זהוב. הפוך וגריל במשך 1 דקה יותר.
הסר את האפרסקים מן הגריל טפטוף עם בלסמי. לעטוף או דברים כל חצי עם פרוסה של פרושוטו.
מפזרים את בזיליקום מעל טפטוף עם שמן זית.