קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

אפרסקים כבושים

אפרסקים כבושים
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו אפרסקים כבושים, אפרסקים כבושים, ו אפרסקים מבושלים כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים אבקת ויטמין C ב 6 כוסות מים בקערה גדולה (כדי acidulate מים).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק עם סכין חיתוך חדה blanch ב 4 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים רותחים 10-15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים אפרסקים, ואז חצי לאורך ובור.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הוסף אפרסקים למים חומציים ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לנקז היטב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
לזרוק אפרסקים עם סוכר בסיר כבד רחב 6 ליטר ו צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים, ולאחר מכן לשטוף היטב. רצועות בורג יבש. שים צנצנות על מתלה ב canner ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות צנצנות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז מרתיחים 10 דקות. מכסים מכסים במים בסיר קטן וחום עד רושמים מדחום 82° (לא נותנים לרתיחה). שמור צנצנות ומכסים שקועים במים חמים, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מוסיפים חומץ, תבלין, מלח, ונותר 1/2 כוס מים לאפרסקים (סוכר יהיה מומס יהיה נמשך החוצה מיצי אפרסק) ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ברפרוף את הקצף. להפחית חום ומבשלים עד אפרסקים בקושי מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
הסר צנצנות ומכסים ממים, הזמנת מים בקנר, והעברה למגבת מטבח נקייה, ולאחר מכן לחלק אפרסקים בין צנצנות באמצעות כף מחורצת. להחזיר אפרסק בישול נוזלי לרתיחה, ואז לשפוך לתוך צנצנות, משאיר 1/4 אינץ ' של שטח בראש. הפעל סכין דק בין אפרסקים וצדדים של צנצנות כדי לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
נגב את החישוקים של צנצנות מלאות במגבת מטבח לחה, ולאחר מכן בורג בחוזקה על מכסים עם רצועות בורג. שים צנצנות אטומות על מתלה ב canner, ואם יש צורך, להוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות צנצנות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה. מרתיחים צנצנות 20 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מלקחיים על משטח מצופה מגבת כדי להתקרר. צנצנות יהיה לאטום כפי שהם מגניבים (אם אתה שומע פינג, כי אותות כי ואקום נוצר בחלק העליון של הצנצנת הפך את המכסה קעור).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
לאחר צנצנות התקררו 12 עד 24 שעות, לחץ על מרכז כל מכסה כדי לבדוק שזה קעור, ולאחר מכן להסיר את רצועת בורג ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות. אם אתה לא יכול, המכסה יש חותם טוב. חנות במקום קריר ויבש עד 6 חודשים. מיד לשים את כל צנצנות שלא אטמו במקרר ולהשתמש בהם קודם.