קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

אפרסקים עלומים (ללא חטא) Zinful עם יוגורט הל

אפרסקים עלומים (ללא חטא) Zinful עם יוגורט הל
אם יש לכם אפרסקים, מיץ לימון, זינפנדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפרסקים עלומים וניל עם יוגורט מוקצף, פודינג אורז מבושל איטי עם אפרסקים טריים, ו חבושים שלוקים בסירופ הל.

הוראות

1
מערבבים את ההל לתוך היוגורט ומקררים עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2
זרוק את האפרסקים עם מיץ הלימון כדי שהם לא יתחמצנו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
שים את Zinfandel וסוכר לסיר נירוסטה על חום בינוני ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיף את האפרסקים ומבשלים במשך כ 15 דקות, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
הסר את האפרסקים ולהפחית את Zinfandel על ידי כמחצית, עד סירופ אור. כפית את הרוטב על האפרסקים ומגישים עם היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר