אפרסקים "פוסטר" עם גלידה פקאן סירופ קנה
אפרסקים "פוסטר" עם סירופ קנה גלידה פקאן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 3 אוהדים. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך חמאה, רום, סירופ קנה גלידה פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפרסקים "פוסטר" עם גלידה פקאן סירופ קנה, קנה סירופ פאי פקאן, ו מתכון חזיר פקאן, בורבון וקנה סירופ.
הוראות
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים. להביא סיר 6 ליטר שלושה רבעים מלאים מים לרתיחה, ואז בעדינות טיפה אפרסקים לתוך המים ומבשלים 15 שניות.
העברה עם כפית מחוררת למי קרח להתקרר לחלוטין כדי להפסיק לבשל.
הסר את העור עם סכין קילוף לחתוך אפרסקים לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים, בורות השלכת.
ממיסים חמאה במחבת כבדה של 10 עד 12 אינץ ' על חום מתון, ואז מוסיפים סוכר חום, רום, קינמון ומלח עד חלקה.
מוסיפים אפרסקים ומבשלים, מערבבים והופכים אפרסקים מדי פעם, עד מכרז, 3 עד 5 דקות. מגניב עד חם ומגישים מעל כפות של גלידה.
אפרסקים ברוטב ניתן לעשות 2 שעות קדימה. לחמם כדי להתחמם לפני ההגשה.