קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אצבעונים קטנים Sciue Scue

אצבעונים קטנים Sciue Scue
אצבעונים קטנים Sciue יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 235 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פסטה דיטליני), שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו אצבעוני ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את הפסטה דבק יחד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
ניקוז.
5
בינתיים, במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיף את העגבניות ו לטגן רק עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
מוסיפים את הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
9
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את הגבינה ובזיליקום, וזורק למעיל. מתבלים את הפסטה, לפי הטעם, במלח. כפית את הפסטה לתוך קערות הגשה קטנות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך