קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אצבעות דגים פריכות

אצבעות דגים פריכות
אצבעות דגים פריכות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 302 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, לחם, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט ליים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: אצבעות דגים פריכות, אצבעות דגים פריכות עם סלט החווה חלפיניו, ו אצבעות עוף פריכות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הלחם בקערה של מעבד מזון ודופק עד פירורי לחם טופס. טוסט הפירורים במחבת nonstick גדולה ויבשה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות לשבור את הפירורים עם כף אם הם מתחילים להישאר יחד, עד פריך וזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר מהחום.
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לרסס תבנית אפייה עם שמן זית ספריי בישול. על צלחת, לשלב את הקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
חותכים את הפילה לרצועות 4 על ידי 1 אינץ'. כמה חתיכות בכל פעם, לטבול את הדגים לתוך תערובת הקמח, לאבק את עודף. טובלים את הדג בביצה ואז את פירורי הלחם. מסדרים על תבנית האפייה וממשיכים עד שכל הדג מצופה בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד הזהב מבושל דרך, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט, מיונז, חרדל, רוטב ווסטרשייר, עירית וקיין, אם משתמשים. עונה, לפי הטעם, עם פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מקור מצוין של: חלבון, ניאצין, ויטמין B12, מנגן, זרחן, סלניום
10
מקור טוב של: סיבים, תיאמין, ריבופלבין, ויטמין B6, ויטמין D, סידן, נחושת, ברזל, מגנזיום, אשלגן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.