קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אצבעות טוסט צרפתי עם סירופ מייפל בורבון ג'ינג'ר

אצבעות טוסט צרפתי עם סירופ מייפל בורבון ג'ינג'ר
פרנץ 'טוסט אצבעות עם סירופ מייפל בורבון ג' ינג'ר הוא ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, ברויצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפרסק-בורבון לבן עם סירופ מייפל אפרסק-פקאן לבן, טוסט צרפתי עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו טוסט צרפתי ממולא בסירופ בננה ומייפל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את סירופ המייפל והג ' ינג ' ר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הג ' ינג ' ר ולזרוק. מערבבים פנימה את הבורבון ושומרים על חום בזמן שמכינים את אצבעות הטוסט הצרפתי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מניחים שני מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה ומרססים קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פורסים את הבריוש לפרוסות בגודל 2 אינץ 'ואז חותכים כל פרוסה לשלוש עד ארבע אצבעות ברוחב 1 אינץ'. בקערה גדולה להקציף את הביצים, חלב, חמאה, וניל, בורבון ומלח. לטבול את האצבעות לתוך תערובת הביצים, לתת עודף לטפטף, ולאחר מכן למקם אותם על גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בריושבריוש
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים את האצבעות עד שהן יציבות וחומות זהובות, 15 עד 18 דקות, ומעבירים את האצבעות באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מגישים חם עם הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל