אצבעות טוסט צרפתי עם סירופ מייפל בורבון ג'ינג'ר
פרנץ 'טוסט אצבעות עם סירופ מייפל בורבון ג' ינג'ר הוא ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, ברויצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפרסק-בורבון לבן עם סירופ מייפל אפרסק-פקאן לבן, טוסט צרפתי עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו טוסט צרפתי ממולא בסירופ בננה ומייפל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את סירופ המייפל והג ' ינג ' ר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הג ' ינג ' ר ולזרוק. מערבבים פנימה את הבורבון ושומרים על חום בזמן שמכינים את אצבעות הטוסט הצרפתי.
מניחים שני מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה ומרססים קלות בתרסיס בישול.
פורסים את הבריוש לפרוסות בגודל 2 אינץ 'ואז חותכים כל פרוסה לשלוש עד ארבע אצבעות ברוחב 1 אינץ'. בקערה גדולה להקציף את הביצים, חלב, חמאה, וניל, בורבון ומלח. לטבול את האצבעות לתוך תערובת הביצים, לתת עודף לטפטף, ולאחר מכן למקם אותם על גיליון אפייה.
אופים את האצבעות עד שהן יציבות וחומות זהובות, 15 עד 18 דקות, ומעבירים את האצבעות באמצע האפייה.