אצבעות עוף עם חמאת תפוחים-רוטב בוטנים
אצבעות עוף עם חמאת תפוחים-רוטב בוטנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. אם יש לכם מלח, פירורי לחם איטלקיים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מיקרוגל עם חמאת בוטנים ושוקולד אחת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אצבעות חמאת בוטנים, אצבעות חמאת בוטנים, ו אצבעות חמאת בוטנים מצופות.
הוראות
חותכים עוף לתוך 1/4 " רצועות לאורך.
מערבבים קמח, 1 כפית מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top.
הוסף רצועות עוף, שקית חותם, ולנער את המעיל.
מערבבים ביצה וחלב בצלחת רדודה, ערבוב טוב.
מערבבים פירורי לחם, זרעי שומשום, ו 1/4 כפית מלח בצלחת רדודה. לטבול רצועות עוף בתערובת ביצה, ולדלות בתערובת פירורי לחם.
מניחים במחבת משומנת קלות 13 "x 9"; טפטוף עם חמאה.
מכסים ואופים ב 425 במשך 20 דקות; לחשוף ולאפות 18 עד 20 דקות נוספות או עד הסוף.
מגישים עם חמאת תפוחים-רוטב בוטנים, באמצעות שיפודי עץ קצרים.