אצוות מוק (חתול עותק אצווה רך)
מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם עמילן תירס, סודה לשתייה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קבוצות טובות יותר (שדרוג עוגיות אצווה רך), עוגיות טופי רכות קטנות, ו עוגיית שוקולד גבינת שמנת רכה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ואופה את העוגיות: מחממים התנור ל 350° ויש להם שני גיליונות נייר קלף מרופדים בהיכון.השתמש מסננת לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, אבקת חלב. הגדר aside.In קערה בינונית ממיסה את שוקולד החלב, במיקרוגל או מעל אמבט מים, ומערבבת עד שהוא מתקרר לטמפרטורת הגוף. חשוב שהשוקולד לא יהיה חם לפני שנמשיך לשלב הבא. לאחר השוקולד התקרר, להשתמש מרית גומי כדי לערבב את השמן, סירופ תירס, סוכר חום, סודה לשתיה, חלמון ביצה תמצית וניל. אם ברצונך להשתמש בצבע עבור התאמה צבע אצווה רכה, השתמש קיסם להוסיף רק קצת לבצק & מערבבים אותו עם המרית. מערבבים את החומרים היבשים בבת אחת עם מרית, מקפלים את המיני צ 'יפס האחרון (הזמנת 24 צ' יפס לקישוט.)
צורה ואופים את העוגיות: השתמש בסקופ גלידה # 60 כדי לחלק את הבצק לכ -24 מנות שוות. אם אין לך סקופ, אתה יכול להשתמש בכפית רגילה - רק לטפל, עוגיות אצווה רכות הם באמת די קטנות. אם אתה רוצה עוגיות אותנטיות במיוחד, לגלגל כל חלק של בצק בין הידיים לתוך כדור מושלם. הבצק רך, כך שצורתו תירגע מעט לאחר שמניחים אותו על גיליון העוגיות.
מניחים 12 על כל גיליון עוגיות, במרווחים שווים.
מקשטים כל אחד עם שבב מיני אחד, ממוקם איפשהו מחוץ למרכז.
אופים במשך כ 6 דקות או עד הבצק יש נפוח אבל לא להגדיר באופן מלא. ייתכן שיהיה עליך להתנסות כדי למצוא את הזמן המושלם, אבל החלק החשוב הוא להוציא אותם מהתנור כאשר הקצוות נראים אפויים לחלוטין, אבל המרכז עדיין נראה נפוח ולח. אל תאפי יותר מדי.
הזדקנות העוגיות: לקרר את העוגיות ישירות על המגש במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום תוך מעט חם.
מניחים גיליון נייר קלף או שעווה בין כל שכבה, שכן העוגיות יתאחדו בקלות אם ייגעו. סגור את המכסה של המיכל ו גיל העוגיות לפחות 24 שעות.