אקלרים מסורתיים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 17%. נסו מגידקלרים, פחזנית, ו פחזנית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים, חמאה, סוכר ומלח על אש בינונית.
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
הכנס קצה עגול גדול לשקית מאפה או לשקית ניילון כבדה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף בלילה. צינור לתוך 12 רצועות (כ 3 ב. ארוך) 3 ב. בנפרד על תבנית אפייה משומנת.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
הסר לרשת. חותכים מיד חריץ בכל אחד כדי שאדים יברחו; מגניב.
למילוי, שלבו את הסוכר ועמילן התירס בסיר קטן; מוסיפים חלב בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מערבבים 1 כוס מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל לתבנית. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל. מגניב.
פיצול פחזניות; מוציאים וזורקים בצק רך מבפנים. ממלאים אקלרים ממש לפני ההגשה. החלף צמרות; אבק בסוכר של קונדיטורים או מורחים בציפוי. מקררים שאריות.