קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אקלרים מסורתיים

אקלרים מסורתיים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 17%. נסו מגידקלרים, פחזנית, ו פחזנית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים, חמאה, סוכר ומלח על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
הכנס קצה עגול גדול לשקית מאפה או לשקית ניילון כבדה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף בלילה. צינור לתוך 12 רצועות (כ 3 ב. ארוך) 3 ב. בנפרד על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
שקית מאפהשקית מאפה
6
אופים בחום של 400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר לרשת. חותכים מיד חריץ בכל אחד כדי שאדים יברחו; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
למילוי, שלבו את הסוכר ועמילן התירס בסיר קטן; מוסיפים חלב בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מסירים מהאש.
10
מערבבים 1 כוס מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל לתבנית. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
12
פיצול פחזניות; מוציאים וזורקים בצק רך מבפנים. ממלאים אקלרים ממש לפני ההגשה. החלף צמרות; אבק בסוכר של קונדיטורים או מורחים בציפוי. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
בצקבצק