ארבע גבינות ממולאות פגזים עם מרינרה סמוקי
ארבע גבינות ממולאות פגזים עם מרינרה סמוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 853 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת אסיאגו, פסטה פגז ג'מבו, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. נסו ארבע גבינות ממולאות פגזים עם מרינרה סמוקי, קונכיות ג'מבו ממולאות בגבינה ברוטב מרינרה, ו תרד-גבינה ממולאים קרפים עם מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מעיל 2 (13 x 9 אינץ') מנות אפייה עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים גבינת קוטג ' וגבינת ריקוטה במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
שלב תערובת גבינת קוטג', אסיאגו, הבא 6 מרכיבים (Asiago דרך תרד).
כף או צינור 1 כף גבינה תערובת לתוך כל פגז. מסדרים חצי פגזים ממולאים, צדי התפר למעלה, בצלחת אחת מוכנה.
יוצקים 3 כוסות מרינרה סמוקי מעל פגזים ממולאים.
מפזרים 1/2 כוס מוצרלה. חזור על הנוהל עם פגזים ממולאים הנותרים, מרינרה סמוקי, ומוצרלה ב הנותרים צלחת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב.
כדי להקפיא תבשיל unbaked: להכין דרך כיסוי צעד עם ניילון נצמד, לחיצה כדי להסיר כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לעטוף בנייר כסף כבד. חנות במקפיא עד 2 חודשים.
כדי להכין תבשיל קפוא unbaked: מחממים תנור ל 37
הסר פלסטיק לעטוף; להשליך לעטוף. מכסים תבשיל קפוא עם נייר שמור; אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד הפגזים מחוממים היטב.