ארבע גבינות ממולאות פטריות טיפשיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארבע גבינה ממולאים טיפשי פטריות. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פטריות בלה תינוק בגודל בינוני, ציפוי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו שלוש פטריות ממולאות גבינה, שלוש פטריות ממולאות גבינה, ו פטריות ממולאות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בעדינות להסיר את הגבעולים מן הפטריות ולהגדיר הן את הכובעים ואת הגבעולים בצד.
לרסס קלות תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick.
מניחים את כובעי הפטריות על הסדין, מעוגלים צדדים למטה.
אופים בתנור במשך 12 עד 14 דקות. (לאחר מכן, אל תכבה את התנור.)
בינתיים, קוצצים פטריות גבעולים. להביא מחבת גדולה מרוססת עם ספריי nonstick לחום בינוני על הכיריים.
מוסיפים בצל, פטריות קצוצות גבעולים, שום קצוץ. מבשלים ומערבבים עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים תרד וממשיכים לבשל ולערבב עד נבול. תניח בצד. במידת הצורך, יבש טפיחה.
לאחר כובעי הפטריות הם קרים מספיק כדי לטפל, לטפוח אותם יבש עד ללא כל עודף לחות.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת שמנת, אגוז מוסקט, מלח וגבינת מוצרלה.
מוסיפים את תערובת הירקות המבושלת ומערבבים עד מעורבב.
באופן שווה להפיץ את תערובת הגבינה-veggie בין כובעי פטריות. הם יהיו סופר ממולא ואת התערובת תהיה נערם על גבי, מדי!
בקערה קטנה, מערבבים ציפוי בסגנון פארם עם אבקת שום.
מפזרים את הפטריות הממולאות בתערובת זו.
אופים את הפטריות הממולאות בתנור במשך 8 עד 10 דקות, עד שהציפוי מתחיל להשחים.
בואו להתקרר מעט וליהנות!!!