מקרוני וגבינה עם ארבע גבינות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת צ'דר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שקוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה. מערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה לטאטא את החלב עד חלקה. מביאים לרתיחה, מקציפים, עד שהרוטב מתעבה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד לא טעם floury נשאר, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיף את זרעי הסלרי, מייס, טבסקו וקיין. מערבבים בגבינות רק עד שהם נמסים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
פלפל קאיין טחון
רוטב טבסקו
מייס קרקע
5
הסר מהחום ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב
6
חמאה גדולה, צלחת אפייה רדודה. בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את קליפות פסטה עד כמעט אל דנטה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סיר
7
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. מערבבים ברוטב הגבינה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
להעביר את התערובת למנה מוכנה ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
9
בינתיים, מחממים את התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
אופים את הפסטה בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות, עד שהיא מבעבעת ומתחילה להשחים. הפעל את המטגן ו לצלות את הפסטה במשך כ 1 דקה, עד שהוא משחימים ו פריך על גבי.