ארבע-מרק בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק ארבע בצל. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, גבינת פרמזן, מרק בשר דל שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב, ו שלוש מרק בצל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בצל אדום ומתוק במחצית לאורכו; לקלף דק לחתוך לרוחב.
מנותקים ומשליכים צמרות ירוקות כהות וקצוות שורש מכרישה.
חותכים כרישה חצי לאורכו ולשטוף היטב מתחת למים זורמים, מרפרף שכבות כדי לשחרר חצץ. כרישה חצייה דקה. מקלפים שאלוט וחותכים דק לרוחב.
במחבת 4 עד 6 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, להמס חמאה.
מוסיפים בצלים אדומים ומתוקים, כרישה, ושאלוט.
מפזרים 1 כפית מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם התאמת חום לפי הצורך כדי למנוע חריכה, עד בצל הם מאוד רך ועמוק זהוב חום, על 1 שעה.
מערבבים במרק, יין ותימין; מוסיפים פלפל ומלח יותר לפי הטעם. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כדי למזג טעמים, על 10 דקות (ראה הערות).
בקערה קטנה, מערבבים גבינות שוויצריות ויבשות ג ' ק. מניחים קערות מרק אטומות על תבנית אפייה. מצקת מרק חם לתוך קערות. לצוף פרוסת לחם על כל קערה של מרק, ואז מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס גבינה מגוררת.
מרק צלייה על 8 סנטימטרים מחום עד גבינה הוא מבעבע ומתחיל חום, 2 עד 3 דקות.