קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מגזין

ארוגולה, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים

ארוגולה, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים
גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, טורטיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, ו גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שים את השמן והבצל במחבת בינונית ומבשלים על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך ומקורמל, כ -15 דקות. הפעל את החום עד בינוני ולהוסיף את ארוגולה. מבשלים עד ארוגולה הוא נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את טורטיות על תבנית אפייה העליון כל אחד עם כמה תערובת ארוגולה / בצל. להתפורר כמה גבינת עיזים על גבי כל אחד, ואופים במשך 10 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות לחתוך כל פיצה למשולשים 4.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות