קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מגזין

ארוגולה, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים

ארוגולה, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים
גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, טורטיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, ו גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
שים את השמן והבצל במחבת בינונית ומבשלים על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך ומקורמל, כ -15 דקות. הפעל את החום עד בינוני ולהוסיף את ארוגולה. מבשלים עד ארוגולה הוא נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את טורטיות על תבנית אפייה העליון כל אחד עם כמה תערובת ארוגולה / בצל. להתפורר כמה גבינת עיזים על גבי כל אחד, ואופים במשך 10 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות לחתוך כל פיצה למשולשים 4.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק