קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מגזין

ארוגולה, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים

ארוגולה, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים
גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, טורטיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, ו גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את השמן והבצל במחבת בינונית ומבשלים על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך ומקורמל, כ -15 דקות. הפעל את החום עד בינוני ולהוסיף את ארוגולה. מבשלים עד ארוגולה הוא נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את טורטיות על תבנית אפייה העליון כל אחד עם כמה תערובת ארוגולה / בצל. להתפורר כמה גבינת עיזים על גבי כל אחד, ואופים במשך 10 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות לחתוך כל פיצה למשולשים 4.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®