ארוגולה, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים
גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, טורטיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, ו גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את השמן והבצל במחבת בינונית ומבשלים על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך ומקורמל, כ -15 דקות. הפעל את החום עד בינוני ולהוסיף את ארוגולה. מבשלים עד ארוגולה הוא נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את טורטיות על תבנית אפייה העליון כל אחד עם כמה תערובת ארוגולה / בצל. להתפורר כמה גבינת עיזים על גבי כל אחד, ואופים במשך 10 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות לחתוך כל פיצה למשולשים 4.