תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Arugulan ו Fontina Soufflé. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלבונים ביצה, גבינת פונטינה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Arugulan ו Fontina Frittata, פיצה עם פונטינה, פרושוטו וארוגולה, ו פיצה בגריל עם פונטינן וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל צלחת סופל 2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם על החלק התחתון הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3
מבשלים ארוגולה במים רותחים 15 שניות או עד נבול, ולנקז במסננת, לחיצה עד בקושי לח. דק קוצצים; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
5
מניחים את הקמח, מלח, אגוז מוסקט טחון, פלפל אדום טחון, ופלפל שחור בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת חלב חם לתוך חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף, ולהוסיף שנותר תערובת חלב חם, ערבוב כל הזמן. לבשל 30 שניות, ולהסיר מהחום. מערבבים בארוגולה וגבינה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חזה עוף רוטיסרי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת ארוגולה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כפית לתוך צלחת סופלה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד נפוח, זהב, ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים באופן מיידי.
10
הערה יין: בצרפת הבחירה עבור מנה זו תהיה כיף Sancaerre או Pouilly, שניהם יינות קלים, פריך שנעשו עם ענבי סוביניון בלאן. כמובן, יש עשרות נפלא סוביניון בלאן שנעשו בארצות הברית, מדי. אור חצוף אחד שיהיה נהדר כאן: סוביניון בלאן של גייזר פיק ממחוז סונומה (כ -10$).
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאן
ענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
אספרגוס וגראייר סופל: תחליף 3/4 קילו אספרגוס עבור ארוגולה. לבשל אספרגוס במים רותחים 4 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזה עוף רוטיסרי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
12
חותכים קצה 1 אינץ ' מכל חנית אספרגוס; קוצצים דק גבעולים. תחליף 1 כפית חרדל יבש לפלפל אדום טחון. תחליף 1/2 כוס (2 אונקיות) גרוייר גרוס עבור פונטינה. מערבבים בטיפים אספרגוס ואספרגוס קצוץ עם הגבינה
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות