קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארוגולה ופונטינה סופלה

ארוגולה ופונטינה סופלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Arugulan ו Fontina Soufflé. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלבונים ביצה, גבינת פונטינה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Arugulan ו Fontina Frittata, פיצה עם פונטינה, פרושוטו וארוגולה, ו פיצה בגריל עם פונטינן וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מעיל צלחת סופל 2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם על החלק התחתון הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
מבשלים ארוגולה במים רותחים 15 שניות או עד נבול, ולנקז במסננת, לחיצה עד בקושי לח. דק קוצצים; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מניחים את הקמח, מלח, אגוז מוסקט טחון, פלפל אדום טחון, ופלפל שחור בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת חלב חם לתוך חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף, ולהוסיף שנותר תערובת חלב חם, ערבוב כל הזמן. לבשל 30 שניות, ולהסיר מהחום. מערבבים בארוגולה וגבינה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת ארוגולה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כפית לתוך צלחת סופלה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד נפוח, זהב, ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מגישים באופן מיידי.
10
הערה יין: בצרפת הבחירה עבור מנה זו תהיה כיף Sancaerre או Pouilly, שניהם יינות קלים, פריך שנעשו עם ענבי סוביניון בלאן. כמובן, יש עשרות נפלא סוביניון בלאן שנעשו בארצות הברית, מדי. אור חצוף אחד שיהיה נהדר כאן: סוביניון בלאן של גייזר פיק ממחוז סונומה (כ -10$).
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
ענביםענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
אספרגוס וגראייר סופל: תחליף 3/4 קילו אספרגוס עבור ארוגולה. לבשל אספרגוס במים רותחים 4 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12
חותכים קצה 1 אינץ ' מכל חנית אספרגוס; קוצצים דק גבעולים. תחליף 1 כפית חרדל יבש לפלפל אדום טחון. תחליף 1/2 כוס (2 אונקיות) גרוייר גרוס עבור פונטינה. מערבבים בטיפים אספרגוס ואספרגוס קצוץ עם הגבינה
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אבקת חרדלאבקת חרדל
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל