ארוגולה ופונטינה סופלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Arugulan ו Fontina Soufflé. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלבונים ביצה, גבינת פונטינה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Arugulan ו Fontina Frittata, פיצה עם פונטינה, פרושוטו וארוגולה, ו פיצה בגריל עם פונטינן וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת סופל 2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם על החלק התחתון הצדדים של המנה.
מבשלים ארוגולה במים רותחים 15 שניות או עד נבול, ולנקז במסננת, לחיצה עד בקושי לח. דק קוצצים; מניחים בקערה גדולה.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים את הקמח, מלח, אגוז מוסקט טחון, פלפל אדום טחון, ופלפל שחור בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה או עד עבה.
בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת חלב חם לתוך חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף, ולהוסיף שנותר תערובת חלב חם, ערבוב כל הזמן. לבשל 30 שניות, ולהסיר מהחום. מערבבים בארוגולה וגבינה. מגניב במקצת.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת ארוגולה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כפית לתוך צלחת סופלה מוכנה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד נפוח, זהב, ולהגדיר.
הערה יין: בצרפת הבחירה עבור מנה זו תהיה כיף Sancaerre או Pouilly, שניהם יינות קלים, פריך שנעשו עם ענבי סוביניון בלאן. כמובן, יש עשרות נפלא סוביניון בלאן שנעשו בארצות הברית, מדי. אור חצוף אחד שיהיה נהדר כאן: סוביניון בלאן של גייזר פיק ממחוז סונומה (כ -10$).
אספרגוס וגראייר סופל: תחליף 3/4 קילו אספרגוס עבור ארוגולה. לבשל אספרגוס במים רותחים 4 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
חותכים קצה 1 אינץ ' מכל חנית אספרגוס; קוצצים דק גבעולים. תחליף 1 כפית חרדל יבש לפלפל אדום טחון. תחליף 1/2 כוס (2 אונקיות) גרוייר גרוס עבור פונטינה. מערבבים בטיפים אספרגוס ואספרגוס קצוץ עם הגבינה