ארוגולה ופונטינה פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Arugulan ו Fontina Frittatan. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פונטינה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Ham ו Fontina Frittata, פריטטה עם אספרגוס, עגבניות, פונטינה, ו פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שום בשמן ב 10 אינץ ' היטב מתובל ברזל יצוק או מחבת אחרת ovenproof מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 2 דקות. להשליך שום ולהוסיף ארוגולה, ואז לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, 1 עד 2 דקות.
לטאטא יחד ביצים, מלח ופלפל עד בשילוב, ואז לשפוך מעל ארוגולה במחבת ומבשלים, ללא הפרעה, מעל חום מתון עד כמעט להגדיר, 5 עד 6 דקות.
מפזרים גבינה באופן שווה על גבי מטגן 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד ביצים רק להגדיר גבינה מותכת, 1 עד 2 דקות.