קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ארוגולה מוקרמת ומרק חסה עם גבינת עיזים

ארוגולה מוקרמת ומרק חסה עם גבינת עיזים
מרק ארוגולן שמנת וחסה עם גבינת עיזים נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, אונקיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סלט פסטה שמנת ארוגולה עם גבינת עיזים ועגבנייה, סלט ארוגולה עם אוכמניות ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו מרק עגבניות שמנת עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקשטים: 2 1/2 אונקיות גבינת עיזים, פרוס
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2
בסיר בינוני לחמם את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מכרז ומתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
4
תוסיף את תפוחי האדמה ואת המניה. להביא את המניה לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ולהמשיך להתבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלאימלאי
5
מוסיפים את הארוגולה והחסה לסיר וממשיכים להתבשל, נחשפים עד שהירוקים רכים, עוד 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה והירוקים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ארוגולהארוגולה
חסהחסה
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
בלנדרבלנדר
סירסיר
6
יוצקים מספיק מהמלאי כדי לכסות את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מלאימלאי
7
מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קרםקרם
מלחמלח
8
* מערבבים את החומרים יחד עד חלקה. היזהר להתמזג לאט בהתחלה עם מגבת מטבח מוחזקת בחוזקה לחלק העליון של מכסה הבלנדר. מיזוג מרכיבים חמים יכול לגרום למכסה להתפוצץ.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
בלנדרבלנדר
9
יוצקים את המרק המעורבב בחזרה לתוך הסיר עם המניות הנותרות. מערבבים לשלב. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
יוצקים את המרק לתוך 4 קערות הגשה. מעל כל מרק עם 1/2 גרם פרוס גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מגישים באופן מיידי.
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.