ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן
ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן עשוי להיות בדיוק את המנה בצד שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלר דה סאל, שמנת כבדה, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט ארוגולה עם תאנים ופרושוטו, פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו, ו פיצה עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה, בלסמי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, מערבבים את השקדים, שמן זרעי ענבים, סוכר ממתקים ומלח ומערבבים לשלב.
מורחים את התערובת על גיליון האפייה מוכן ואופים עד חום זהוב ארומטי, 12 עד 15 דקות.
העברה ללוח חיתוך כדי לקרר ואז קוצצים גס. לעשות קדימה: מרציפן מעושן יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 5 ימים.
קו צלחת גדולה עם מגבות נייר.
במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את הפרושוטו, מרפרפים מדי פעם, עד חום זהוב ופריך, כ -30 שניות לכל צד.
העברה כפי שנעשה לצלחת מרופדת בנייר מגבת. לעשות קדימה: prosciutto יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 4 שעות.
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס.
בקערה בינונית שנייה, לשלב את ריקוטה ומלח.
להקציף על 1/3 של קצפת לתוך ריקוטה כדי להאיר אותו. בעדינות לקפל את הנותרים 2/3 של קצפת לתוך התערובת עד משולב באופן מלא אבל עדיין אור. לעשות קדימה: קרם ריקוטה יכול להתבצע מראש ומקורר, מכוסה, עד 1 שעה.
מחממים את broiler ו קו תבנית אפייה או מחבת broiler עם רדיד אלומיניום.
חותכים את צמרות כל תאנה ואז לחתוך אותם חצי לאורכו. בעדינות לפתוח כל תאנה חצי לחשוף את בשרו ואת מקומו, עור בצד למטה, על תבנית אפייה מוכנה או מחבת broiler.
מפזרים סוכר צלוי, על 6 אינץ ' מן הלהבה, עד בועות הסוכר, על 90 שניות. ממש לפני ההגשה, מפזרים פלר דה sel.
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן זית ומיץ לימון.
מניחים את ארוגולה בקערה גדולה או מגש, טפטוף עם ויניגרט, ולזרוק למעיל. מתבלים עם מלח ופלפל ואז למעלה עם מרציפן מעושן, פרושוטו פריך, dollops של קרם ריקוטה, ו figs brûléed.