קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן

ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן
ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן עשוי להיות בדיוק את המנה בצד שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלר דה סאל, שמנת כבדה, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט ארוגולה עם תאנים ופרושוטו, פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו, ו פיצה עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה, בלסמי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מערבבים את השקדים, שמן זרעי ענבים, סוכר ממתקים ומלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את התערובת על גיליון האפייה מוכן ואופים עד חום זהוב ארומטי, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
העברה ללוח חיתוך כדי לקרר ואז קוצצים גס. לעשות קדימה: מרציפן מעושן יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
קו צלחת גדולה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את הפרושוטו, מרפרפים מדי פעם, עד חום זהוב ופריך, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה כפי שנעשה לצלחת מרופדת בנייר מגבת. לעשות קדימה: prosciutto יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה בינונית שנייה, לשלב את ריקוטה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף על 1/3 של קצפת לתוך ריקוטה כדי להאיר אותו. בעדינות לקפל את הנותרים 2/3 של קצפת לתוך התערובת עד משולב באופן מלא אבל עדיין אור. לעשות קדימה: קרם ריקוטה יכול להתבצע מראש ומקורר, מכוסה, עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים את broiler ו קו תבנית אפייה או מחבת broiler עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים את צמרות כל תאנה ואז לחתוך אותם חצי לאורכו. בעדינות לפתוח כל תאנה חצי לחשוף את בשרו ואת מקומו, עור בצד למטה, על תבנית אפייה מוכנה או מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
מפזרים סוכר צלוי, על 6 אינץ ' מן הלהבה, עד בועות הסוכר, על 90 שניות. ממש לפני ההגשה, מפזרים פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן זית ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את ארוגולה בקערה גדולה או מגש, טפטוף עם ויניגרט, ולזרוק למעיל. מתבלים עם מלח ופלפל ואז למעלה עם מרציפן מעושן, פרושוטו פריך, dollops של קרם ריקוטה, ו figs brûléed.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרושוטופרושוטו
מרציפןמרציפן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מגישים באופן מיידי.