ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן
ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן עשוי להיות בדיוק את המנה בצד שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלר דה סאל, שמנת כבדה, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט ארוגולה עם תאנים ופרושוטו, פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו, ו פיצה עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה, בלסמי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
סדר מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מערבבים את השקדים, שמן זרעי ענבים, סוכר ממתקים ומלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
להקציף על 1/3 של קצפת לתוך ריקוטה כדי להאיר אותו. בעדינות לקפל את הנותרים 2/3 של קצפת לתוך התערובת עד משולב באופן מלא אבל עדיין אור. לעשות קדימה: קרם ריקוטה יכול להתבצע מראש ומקורר, מכוסה, עד 1 שעה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים את broiler ו קו תבנית אפייה או מחבת broiler עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים את צמרות כל תאנה ואז לחתוך אותם חצי לאורכו. בעדינות לפתוח כל תאנה חצי לחשוף את בשרו ואת מקומו, עור בצד למטה, על תבנית אפייה מוכנה או מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
מפזרים סוכר צלוי, על 6 אינץ ' מן הלהבה, עד בועות הסוכר, על 90 שניות. ממש לפני ההגשה, מפזרים פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
מיץ לימון, אופציונלי
1
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן זית ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים את ארוגולה בקערה גדולה או מגש, טפטוף עם ויניגרט, ולזרוק למעיל. מתבלים עם מלח ופלפל ואז למעלה עם מרציפן מעושן, פרושוטו פריך, dollops של קרם ריקוטה, ו figs brûléed.